Sport
Remiză a Științei pe terenul FCSB

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, pe Arena Națională, cu FCSB. Băluță a deschis scorul în prima parte, după o pasă a lui Gustavo, iar Gnohere a egalat în repriza secundă.

O mie de suporteri au încurajat Ştiinţa pe Arena Naţională, dominând fonic atmosfera de pe stadion în multe momente. Alb-albaştrii au avut mai mult iniţiativa în prima repriză, dar s-au văzut dominaţi net în partea secundă.

Universitatea a evoluat în formula: Calancea - Spahija, Tiago, Barthe  - Dimitrov, Screciu, Zlatinski, Briceag - Mitrita, Băluță, Gustavo. Au mai intrat: Kelic, Bancu, Rossi. După 3 etape, Craiova are 5 puncte în clasament. Joi, alb-albastrii joacă returul cu AC Milan in Europa League, iar duminica viitoare joacă acasă cu Astra.

După meci, Devis Mangia a declarat: „E un rezultat echitabil, am jucat mai bine în prima repriză. N-am avut puterea să mai înscriem un gol în prima parte, iar în cea de-a doua parte FCSB ne-a dominat. Era normal, ei au avut două zile mai mult pentru odihnă decât noi. Pasul înapoi din partea a doua a fost legată de aspectul fizic, nu a fost o decizie tactică. În momentul de faţă avem un atacant foarte bun, pe Roman, dar faptul că jucăm cu atacanţi mai mici de înălţime face parte din strategia noastră. Trebuie să mai aşteptăm şapte sau opt partide, abia după opt meciuri ne putem da seama unde suntem, care ne este nivelul. Mai avem mult de lucrat, sunt jucători care încă nu s-au integrat”.

Căpitanul Alex Băluţă a spus la final: ”Noi am fi preferat să câştigăm, dar asta e. Se simte oboseala, am jucat şi în Europa şi am avut doar două zile între meciuri. Dar acum vor veni partidele tari, trebuie să ne refacem cât mai repede, să fim pregătiţi. Ne-am obişnuit cu ideile antrenorului, am stat în teren aşa cum am stat şi cu AC Milan. Mă bucur că n-am pierdut, dar trebuie să muncim în continuare”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.