Sport
Reghecampf, foarte supărat dupa 0-1 cu CFR Cluj: „A fost un joc foarte slab”

Înfrângerea cu CFR Cluj nu i-a picat deloc bine lui Laurențiu Reghecampf. Elevii săi au avut din nou ocazii, dar tehnicianul nu a fost deloc mulțumit.

Antrenorul a părut foarte supărat pe elevii săi pentru prestația în meciul contra CFR-ului: "În primul rând, atitudinea și comportamentul nostru în prima repriză... Am jucat foarte slab. Am avut ocazii dar am avut ghinion, puteam să dăm gol. În mare, nu mi-a plăcut și am discutat cu jucătorii în cabină, vom analiza în următoarele zile și trebuie să ne trezim, pentru că pierdem multe puncte și față de meciul trecut avem o diferență foarte mare. 

La meciul trecut am avut atitudine și multe ocazii, numai prin ghinion am pierdut. Dar astăzi a fost un joc foarte slab din partea noastră. Trebuie să marcăm, avem foarte multe ocazii și ratăm cu o seninătate incredibilă. Din punctul meu de vedere, echipa nu s-a ridicat la nivelul la care trebuia să joace. Au fost anumite lucruri care s-au întâmplat în timpul meciului, faptul că s-a tras foarte mult de timp și trebuia să ia atitudine, dar meciul s-a terminat (n.r. motivul pentru care a cerut explicații centralului, după meci). Așteptăm mai mult de la toată echipa, nu pot să dau un nume. Vreau să arate caracter și atitudine, sunt o echipă care pot câștiga campionatul", a declarat Reghecampf.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.