Sport
Reacţiile alb-albaştrilor după remiza cu Sepsi: 'Nu e un capăt de ţară'

După prestaţia slabă şi remiza albă din meciul cu Sepsi, antrenorul Ştiinţei, Cornel Papură, a dat vina pe suprafaţa de joc, iar atacantul Andrei Ivan a spus că el şi colegii nu trebuie să fie timoraţi din cauză că jocul nu a fost unul la nivelul aşteptat. Cristi Bărbuţ spune că nu este un capăt de ţară acest egal, deşi recunoaşte că nu poate fi vorba de două puncte pierdute, după joc. 

„O primă repriză în care terenul și-a pus amprenta, a fost un hazard continuu. A fost un rezultat echitabil, per ansamblu" a spus Papură. 

„Trebuie să ne adaptăm condiţiilor. Nu ştiu dacă sunt două puncte pierdute, după condiţii şi cum s-a jucat. Ne-am propus să câştigăm, dar asta e. Sepsi este o echipă bună, cu calitate, agresivă şi se vede de ce este pe primele locuri. Avem un moral bun, nu este un capăt de ţară că am făcut un egal, ne pregătim în continuare la fel de bine. Sper să obţinem maxim din meciurile următoare. E devreme să vorbim de titlu, trebuie să vedem ce facem în următorul meci” a spus Cristi Bărbuţ.

„A fost un meci foarte greu. Trebuie să câștigăm. În prima repriză a fost și zăpadă pe teren, se oprea mingea. În a doua repriză, s-a dus zăpada, am putut să pasăm și ne-am creat ocazii. Pare un an foarte bun. Nu trebuie să ne timorăm dacă nu ne-a ieșit astăzi.  M-am simţit foarte rău, dar am jucat şi accidentat, pentru a arăta mai multe suporterilor. Acum sunt bine, mi-am revenit. Nici astăzi nu am făcut un meci rău, am intrat bine, sunt mulţumit. Prima repriză a fost un teren greu, noi suntem o echipă tehnică, eu cred că era altu rezultatul dacă era terenul bun. Trebuie să ne adaptăm şi să ne batem la titlu​”, a spus Andrei Ivan. 

 

Mihai Căpăţână a spus după meci:  „Cine se adaptează mai repede la teren în această perioadă are de câştigat. Cred că lupta pentru titlu va fi deschisă oricărei echipe care intră în play-off, aşa că noi trebuie în primul rând să luptăm să prindem play-off-ul, să luăm meci cu meci şi să obţinem cât mai multe puncte."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.