Sport
Reacție acidă a suporterilor la adresa lui Papură: „Ne-am săturat”

Gruparea „Unu mai Unit” a emis un comunicat în care anunță că nu-l mai acceptă pe Corneliu Papură în postura de antrenor al Universității Craiova. 

Mesajul este unul dur, cu săgeți îndreptate către acționarul Mihai Rotaru, dar și către staff-ul tehnic condus de Papură: „NE-AM SĂTURAT!Ni s-a luat să vedem atitudinea grețoasă a conducerii. Ni s-a luat să vedem un măscărici pe bancă. Ni s-a luat să ne fie promise transferuri și performanțe, dar să nu apară.

AJUNGE! Vrem o schimbare și o vrem acum. A venit momentul ca antrenorul din "perioada imediat următoare" să plece. A venit momentul ca sifonul ăla de preparator fizic să plece. A venit momentul să vă treziți și să înțelegeți ce înseamnă Universitatea Craiova. Fie faceți ce trebuie, fie plecați. Nu mai există cale de mijloc. Cei 3 jucători care trebuiau să vină unde sunt? "Perioada imediat următoare" a ajuns să fie definitivă? Știința nu e jucăria nimănui.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.