Sport
Reacția lui Sorin Cârțu după nebunia de la Cluj

În direct la DigiSport, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a oferit primele declarații după tot ceea ce s-a întâmplat la CFR Cluj. 

180 de minute o mai despart pe Universitatea Craiova de cel de-al cincilea titlu din istorie. Spiritele dintre olteni și ardeleni s-au inflamat din nou după auzul veștii că cei mai mulți dintre clujeni s-au vindecat de coronavirus. „Nu prea mă interesează CFR, nu ne uităm la ei. Protocolul e al DSP-ului. Dacă ești pozitiv, 14 zile nu ai voie. Eu așa știam. În rest, n-am eu ce să comentez. Ce fac laboratoarele, cum se scot. La momentul în care te-ai testat și ești pozitiv, protocolul spune că te poți testa după 5 zile și să fii negativ, dar asta nu înseamnă că trebuie să ieși pe stradă. Mai stai 7 zile, în a 12-a zi mai faci un test și, dacă iese negativ, ești absolvit de COVID-19. Eu nu vorbesc de CFR, eu vorbesc de un tip din ăsta care are COVID-19", a spus Cârțu, la Digi Sport Special.

 

Trei oameni din staff sunt infectați cu COVID-19 la Universitatea Craiova, iar „Sorinaccio” spune că a luat legătura cu cei trei: „Ei sunt internați în spital. Am mai vorbit cu ei, se simt bine, nu au simptome. Nu știu ce să spun. Probabil team managerul a fost plecat într-o perioadă să vadă locuri de cantonament. Poate atunci, că în rest... el nu are contact cu jucătorii. El stă în anturajul lor, în cantonament, dar nu intră în contact direct cu jucătorii, cu antrenori. Noi am încercat să le limităm cât mai mult riscul acesta. Eu nu i-am văzut de o lună, n-am intrat în contact cu niciun jucător. Cu Bergodi am mâncat acum două săptămâni. Eu, Marcel nu ne ducem pe acolo pentru a nu fi niciun fel de risc. Ei stau numai în anturajul lor acolo, cu antrenorii, la cantonament”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.