Sport
Programul Științei înainte de partida cu FCSB

Liderul Ligii I se pregătește pentru capul de afiș al etapei a 7-a din Play-Off-ul Ligii I: Universitatea Craiova - FCSB.

Sâmbătă dimineață, craiovenii au avut parte de un antrenament de refacere. Apoi, Cristiano Bergodi și staff-ul tehnic au decis ca jucătorii să aibă liber până marți. Ședințele de pregătire se vor desfășura în Cantonamentul din „Lunca Jiului”. Marți, miercuri, joi și vineri sunt zilele în care jucătorii se vor pregăti de dimineață, în timp ce sâmbătă a fost programat un antrenament după-amiază.

 

„E un meci foarte greu cu FCSB. E echipă care joacă, are tehnică, joacă bine, iese la joc. Pentru noi poate fi bine, în general vorbind. Poate fi un meci foarte frumos, ca la CFR”, a spus italianul de pe banca tehnică a Universității Craiova după jocul cu Gaz Metan Mediaș.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.