Sport
Programul Științei înainte de partida cu FCSB

Liderul Ligii I se pregătește pentru capul de afiș al etapei a 7-a din Play-Off-ul Ligii I: Universitatea Craiova - FCSB.

Sâmbătă dimineață, craiovenii au avut parte de un antrenament de refacere. Apoi, Cristiano Bergodi și staff-ul tehnic au decis ca jucătorii să aibă liber până marți. Ședințele de pregătire se vor desfășura în Cantonamentul din „Lunca Jiului”. Marți, miercuri, joi și vineri sunt zilele în care jucătorii se vor pregăti de dimineață, în timp ce sâmbătă a fost programat un antrenament după-amiază.

 

„E un meci foarte greu cu FCSB. E echipă care joacă, are tehnică, joacă bine, iese la joc. Pentru noi poate fi bine, în general vorbind. Poate fi un meci foarte frumos, ca la CFR”, a spus italianul de pe banca tehnică a Universității Craiova după jocul cu Gaz Metan Mediaș.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.