Sport
Probleme pentru SCM Râmnicu Vâlcea! Au apărut trei cazuri de COVID-19

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a emis un comunicat de presă în care anunță trei cazuri de coronavirus. Aceste probleme vin înaintea jocului din Champions League, cu Odense. 

SCM Râmnicu Vâlcea va da piept sâmbătă, de la ora 17:00, cu HC Odense, în etapa a doua a grupei B din Champions League. Din păcate, oltencele se confruntă cu probleme legate de COVID-19: „Vă aducem la cunoştinţă faptul că în urmă analizelor regulate efectuate sportivelor şi staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv la Sars-Cov-2 Kristina Liscevic, Mireya Gonzalez Alvarez, dar şi antrenorul secund Goran Kurtes. Menţionăm faptul că sportivele depistate pozitiv au repetat testul, la o unitate de recoltări diferită, acreditată. În cursul zilei de vineri vom primi rezultatele acestora. Exceptând cele trei persoane depistate pozitiv, întreg lotul de sportive şi staff au rezultate negative, astfel antrenamentul din această seară s-a desfăşurat în condiţii normale. Mai mult, persoanele depistate pozitiv au o stare bună de sănătate, nu prezintă motive de îngrijorare. Indiferent de rezultatul celui de al doilea test, jucătoarele depistate pozitiv nu vor juca în meciul de sâmbătă cu Odense Handbold,” stă scris în comunicatul clubului. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.