Sport
Probleme pentru Mihai Rotaru! Finanțatorul echipei se află la terapie intensivă

Principalul finanțator al Universității Craiova, Mihai Rotaru, se află la terapie intensivă, iar starea sa este este monitorizată atent de către medicii de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova, conform ProSport. 

Din păcate, aproape toată conducerea Universității Craiova a fost despitată pozitiv la testul pentru COVID-19. Patronul Mihai Rotaru, președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu și managerul executiv Ovidiu Costeșin sunt cei care au avut probleme. Vestea bună este că Marcel Popescu și Sorin Cârțu au fost externați astăzi și se află acasă, având o stare de sănătate bună. Pe partea cealaltă, Rotaru și Costeșin sunt în continuare în spital, iar finanțatorul Științei este cel mai grav afectat, fiind internat la terapie intensivă. 

 

 Antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian şi preparatorul fizic Cornel Blejan sunt persoanele din cadrul clubului Universitatea Craiova care au mai avut probleme cu virusul, însă s-au vindecat și au revenit în activitate. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.