Sport
Prins cu țigări de contrabandă

Un bărbat de 29 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost depistat în timp ce transporta cu un autoturism produse din tutun provenite din contrabandă. Polițiștii au descoperit aproximativ 10.000 țigarete, peste 160.000 lei și 5000 de euro. 

Joi, 3 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat, în trafic, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce transporta cu un autoturism produse din tutun provenite din contrabandă.

În urma controlului efectuat în autovehiculul respectiv, au fost identificate aproximativ 10.000 țigarete, nemarcate fiscal, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, polițiștii au identificat, în urma a 3 percheziții efectuate în autoturismele folosite de membrii familiei, peste 160.000 lei și 5.000 euro, sume de bani care au fost ridicate și indisponibilizate în vederea stabilirii dacă aceastea provin din activitatea infracțională. 
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infractiunii de contrabandă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.