Sport
Primele mutări şi la echipa de baschet a Craiovei. A fost numit antrenorul

Dacă echipa de handbal feminin SCM Craiova şi-a stabilit deja lotul de ceva timp, astăzi s-au efectuat primele mişcări de trupe şi în cazul formaţiei masculine de baschet SCMU Craiova. Astfel, clubul municipal a anunţat că va continua cu antrenorul din ultimele două sezoane, Aco Todorov, iar cel mai bun jucător român care a trecut în ultimii ani prin Bănie, Dragoş Diculescu, a semnat şi el prelungirea contractului. 

"Conducerea Sport Club Municipal Craiova a ajuns, astăzi, 06.07.2020, la un acord cu tehnicianul Aleksandar Todorov (Macedonia), să continue să antreneze echipa de baschet masculin SCM „U” Craiova și în sezonul 2020/2021. Aleksandar Todorov – 17.07.1973, antrenează SCM „U” Craiova din sezonul 2018/2019" precizează SCM Craiova. 

Todorov a reuşit cea mai bună performanţă a echipei, acum 2 ani, ocuparea locului 4, dar în stagiunea trecută, una nefinalizată, tot cu macedoneanul pe bancă, SCMU Craiova nu a reuşit să intre în Top 6, la jumătatea sezonului. 

În schimb, există şi câteva plecări certe de la Craiova, pivotul Omari Gudul şi americanul Tyler Laser alegând alte echipe, PGE Spojnia Stargard (Polonia), respectiv Denain Voltaire (Franţa).

LNBM revine la formatul cu o singură grupă valorică din sezonul 2020/2021. Competiția se va relua în acest sistem, indiferent de numărul de echipe de la începutul sezonului. În prima fază se va juca pe sistem tur - retur, urmând ca apoi primele opt echipe clasate să intre în playoff iar restul formațiilor în playout.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.