Sport
Primele imagini cu Papură ca antrenor principal la Universitatea Craiova

Corneliu Papură și-a întâlnit pentru prima oară elevii pe care îi va antrena cel puțin până la vară. Fostul fundaș al Craiovei nu este străin de alb-albaștri, fiind alături de Universitatea Craiova încă de la reînființare.

Noul tehnician a condus primul antrenament în această după amiază, având alături staff-ul lui Devis Mangia. Papură are misiunea de a menține Universitatea Craiova pe un loc de Europa League. 

 

„Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv”, a fost anunțul postat pe pagina de Facebook a clubului din Bănie.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.