Sport
Prima tangență a lui Andrei Cristea cu fanii Științei

Fost dublu câștigător al campionatului României cu Steaua și Dinamo, Andrei Cristea, a luat contact cu ceea ce înseamnă spiritul Universității Craiova în finalul sezonului trecut, la finala Cupei României. Impresionat de atmosfera creată de suporterii Științei, Andrei Cristea a postat un selfie alături de coregrafia Peluzei Nord pe pagina sa de Facebook. 

Cristea este încrezător în atuurile sale și speră ca Universitatea să se bată la campionat: ''Mi-aş dori foarte mult să câştigăm campionatul, ar fi un lucru extraordinar pentru suporterii Craiovei. După câştigarea Cupei, câştigarea Campionatului ar fi o performanţă extraordinară'. Distanţa este foarte mică, mai sunt foarte multe meciuri de jucat, sunt foarte multe puncte puse în joc. Am încredere, pentru că la Craiova este un grup frumos, este un antrenor care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc.'  De asemenea, noul jucător al formației alb-albastre îl consideră pe Alexandru Mitriță cel mai bun fotbalist din campionatul intern: ''Să ştii că nu este uşor, nu este simplu, dar mă bucur că am fost apreciat, mă bucur că lumea s-a gândit la mine. Acest lucru mă obligă la mai mult, mă obligă să confirm aşteptările. Voi juca alături de Mitriţă, care, din punctul meu de vedere, este cel mai bun jucător din campionatul României. A demonstrat, va demonstra în continuare. şi sper să facem treabă''.

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.