Sport
Prima înfrângere a sezonului pentru handbalistele Craiovei

SCM Craiova a pierdut primul meci al sezonului, fiind învinsă în etapa a 3-a a Ligii Florilor, în deplasare, de Gloria Buzău, scor 23-18, la pauză 13-7. Aşadar, gazdele au luat avantaj decisiv încă din prima repriză şi nu au mai cedat iniţiativa până la final. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Curmenț, Dzhukeva, Chetraru (portari) Klikovac 6 goluri, Țicu 4, Vizitiu 3, Orsivschi 2, Nikolic 1, Colac 1, Șelaru 1, Ion, Khavronina.

Costin Dumitrescu, antrenor secund la SCM Craiova, a declarat: „Am început slab meciul, în apărare am jucat rău și nu ne-a ajutat nici atacul. Gloria Buzău a evoluat foarte bine, a avut un avantaj considerabil și noi nu sm reușit să revenim.”

Ana Maria Țicu, jucătoare SCM Craiova, a spus: „Am făcut un joc slab, am ratat mult și adversarele au profitat. E un meci pierdut, dar trebuie să ne concentrăm pe partidele viitoare, pentru că sunt foarte importante.”

După 3 etape, formaţia lui Bogdan Burcea este pe locul 6 în clasament, cu 6 puncte, şi joacă sâmbătă, în compania formației Minaur Baia Mare, de la ora 12.30, la Sala Polivalentă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.