Sport
Prima declarație a lui Mangia după despărțirea de Craiova

După ce a fost înlocuit la conducerea Științei de Corneliu Papură, Devis Mangia a oferit prima declarație după despărțirea de Universitatea Craiova.

Multumesc Stiinta! Multumesc este prima vorba ce am invatat in Romania si eu cred ca e cea mai importante. Multumesc to the owner, multumesc conducere, multumesc toti angajatii clubului, o adevarata familia pentru mine; multumesc staff tehnic, multumesc staff medical, multumesc toti jocatori, it was a really pleasure to train everybody; multumesc “Grande” Gica, Cristescu, Costel, Florentina, Mihaela si Irinel si clar multumesc toti suporterii Stiintei. Continuate sa luptate impreuna pentru Stiinta! Forza Stiinta! Devis Mangia”, a fost mesajul lui Devis Mangia pentru suporterii Universității Craiova

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.