Sport
Președintele UEFA: „Nu recomandăm niciunei ligi să acorde în această perioadă titlul de campioană'

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a dezmințit zvonurile conform cărora campionatele naționale ar putea fi încheiate acum, iar titlurile de campionă să se acorde formațiilor aflate pe primul loc în clasament. 

În videoconferința organizată ieri de UEFA, s-a discutat inclusiv problema încheierii sezoanelor. Amânarea Campionatului European pentru la anul a făcut posibil prelungirea termenului de finalizare a campionatelor, de la începutul lui iunie la finalul acestei luni. Ceferin este părere că cele mai bune formații trebuie să dovedească pe teren și nu prin alte metode: „Am auzit mai multe știri false, potrivit cărora UEFA ar fi aprobat ideea ca ligile să încheie sezonul acum și să acorde titlul de campioană formației aflate pe primul loc în momentul de față. Acest lucru este total neadevărat. Obiectivul nostru este ca sezonul să fie încheiat pe teren, în toate campionatele. Nu recomandăm niciunei ligi să acorde în această perioadă titlul de campioană"

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.