Sport
Președintele ales de fani va avea mai multă putere la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu, actualul președinte al Universității Craiova, a dezvăluit ce se va întâmpla cu funcția pe care o ocupă. Acesta spune că va exista o nouă politică a conducerii administrative.

Conform lui Cârțu, președintele ales de suporteri va avea foarte multă putere la Universitatea Craiova și va putea alege chiar antrenorul echipei: „E o politică diferită față de ceea ce s-a întâmplat până acum în România. Nu cred că s-a mai întâmplat până acum. Va fi o schimbare la 180 de grade, în sensul că președintele va decide aducerea de jucători, antrenorul și așa mai departe. Va decide tot în club.

Eu mai am contract, vedem atunci. Nu vor decide toții fanii, ci doar cei care se abonează. Nu mi se pare o idee rea. Voi vedea dacă voi candida. Vedem atunci în februarie, atunci se depun dosarele,” a declarat președintele grupării din Bănie.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.