Sport
Presa din Anglia anunţă interesul lui Everton pentru Cicâldău

Cotidianul Sunday Mirror anunţă că formaţia antrenată de Carlo Ancelotti, Everton, este interesată să-l achiziţioneze în vara aceasta pe mijlocaşul Universităţii Craiova, Alex Cicâldău, ştire preluată de multe ziare şi site-uri de sport din Albion, în special de cele din Liverpool, în frunte cu Liverpool Echo.

Alex Cicâldău mai are 2 ani de contract cu Ştiinţa, dar în acelaşi timp există o clauză de reziliere de 7 milioane de euro, orice echipă care o achită şi se înţelege cu jucătorul putând să-l transfere practic fără să mai întrebe clubul din Bănie. 

Sunday Mirror anunţă însă că preţul pentru care Cicâldău ar ajunge la formaţia "caramelelor" ar fi de numai 3,5 milioane de lire sterline, fiind luat în calcul şi un împrumut, însă Universitatea Craiova nu agreează această variantă. 

"Mijlocaşul central este o maşinărie de goluri pentru Craiova, în acest sezon. Joacă mijlocaş central, dar poate evolua şi în flancul drept, cu o versatilitate pe placul lui Carlo Ancelotti"  scrie cotidianul din Anglia, gruparea de pe Goodison Park căutând de ceva un jucător de profilul lui "Cic".

Cicâldău a marcat 14 goluri în acest campionat, fiind pe podiumul golgheterilor din Liga I. Finanţatorul Mihai Rotaru i-a avertizat pe agenţii lui Cicâldău să nu-l bulverseze în această perioadă extrem de importantă pentru echipa din Bănie, aflată în lupta pentru titlu. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.