Sport
Premierul Orban s-a întâlnit cu reprezentanții FRF: „Nu poate fi vorba de spectatori”

Premierul Ludovci Orban a avut o întâlnire cu o delegație FRF condusă de Răzvan Burleanu. S-au discutat aspecte legate de reluarea campionatului, dara și ceea ce se va întâmpla în viitor. 

La întâlnire au participat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului și Gică Popescu, consilierul onorifc al premierului Orban: „"Am dorit să avem o discuţie care să marcheze debutul competiţiei Ligii 1 şi să vedem în ce măsură putem să avem o colaborare şi să asigurăm condiţii de desfăşurare a meciurilor care să reducă la maximum riscurile de infectare. Îmi pare rău că am închis pe 12 martie, dar nu am avut ce face. Ca reluare a campionatului am fost însă un pic mai rapizi ca alţii. Iar eu vă spun din capul locului că nu poate fi vorba de prezenţa spectatorilor la meciuri după 15 iunie. E foarte greu de controlat... pentru că dacă dai drumul la spectacole (meciuri de fotbal), îţi vin galeriile şi e super complicat de a asigura reguli de distanţare sau alte lucruri. Dar vom vedea, dacă lucrurile evoluează bine, într-o perspectivă rezonabilă, se poate vorbi şi despre lucrul acesta.”, a declarat Ludovic Orban, conform Agerpres.

 

Universitatea Craiova - FC Botoșani este prima partidă oficială de fotbal din România după o perioadă de trei luni. Duelul va avea loc vineri, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”: 

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.