Sport
Portughezul Andre Santos va semna cu Universitatea Craiova, Gardoş, împrumutat de la Southampton

În ultima zi a perioadei de transferuri, Universitatea Craiova l-a achiziţionat pe Andre Santos, un mijlocaş central portughez în vârstă de 29 de ani, care vine din liga a doua lusitană, de la Arouca, ocupanta locului 3.

Santos a evoluat în cariera sa la echipe precum Sporting Lisabona, La Coruna, Metz, Guimaraes, Balikesir. El va concura pentru un post în primul 11 cu Mateiu şi Zlatinski. 

Andre Santos a jucat două meciuri şi în naţionala de seniori a Portugaliei, acum 7 ani, iar în ultima perioadă cariera sa a avut o direcţie descendentă, în ciuda calităţilor demonstrate şi a CV-ului bun. 

De asemenea, fostul internaţional  Florin Gardoş, în vârstă de 28 de ani, va fi împrumutat până la finalul acesui sezon de la formaţia Southampton, din Premier League. "A fost un început de an stresant, cu discuţii telefonice interminabile şi mulţi nervi, dar în final am ales să merg acolo unde am fost dorit cel mai mult. Aşa că, atâta timp cât pasul este spre teren, nu poate fi un pas înapoi. Şi atâta timp cât atmosfera e ca-n Anglia, te simţi fotbalist. Liga 1, m-am întors! Universitatea Craiova, bine te-am găsit!", a scris Gardoş pe pagina sa de Facebook, după ce a semnat

S-a încercat şi împrumutul portarului portughez Mario Felgueiras, de la echipa Pacos Ferreira, dar nu s-a reuşit. Goal-keeper-ul de 31 de ani a mai evoluat în România la FC Braşov şi CFR Cluj, în perioada 2011-2014, fiind campion cu gruparea din Gruia.  

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.