Sport
Popescu a vorbit despre reacția peluzei: „Sângele apă nu se face”

Fostul căpitan al Craiovei, naționalei şi al Barcelonei, Gică Popescu, a vorbit despre faptul că a fost înjurat de fanii prezenți în peluza nord la meciul cu FC Viitorul.

După ce clubul Universitatea Craiova şi-a cerut scuze pentru reacțiile fanilor, Gică Popescu a vorbit pentru DigiSport şi spune că se va întoarce pe stadionul din Bănie: "Nu vreau să vorbesc despre acest incident. Este totul în regulă, clubul şi-a cerut scuze, mergem mai departe. Dacă vor fi pe viitor meciuri interesante, sigur că voi merge. La noi, la olteni, sângele apă nu se face. Povestea merge mai departe"

 

Popescu este considerat "trădător" de o anumită parte a fanilor Universității, după ce în 2002 a ales să joace pentru Dinamo, deşi era dorit şi de Craiova. Totuşi, fostul jucător al Barcelonei a spus că acest episod a fost cea mai mare greşeală a vieții sale. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.