Sport
Polițiștii doljeni au câștigat o nouă competiție internațională de fotbal

Echipa de fotbal a IPJ Dolj, IPA Regiunea 1 Dolj, a câstigat un nou turneu internaţional de fotbal, de această dată în Bulgaria la Burgas.
 

În perioada 04 – 06 iunie a.c., în localitatea bulgară Burgas, situată pe malul Mării Negre, a avut loc a XII-a ediție a Turneului Internațional de minifotbal destinat lucrătorilor din sistemul de apărare naționala/ordine publică. 

La acest turneu au participat 24 de echipe din 10 ţări, Bulgaria, România, Serbia, Muntenegru, Turcia, Croația, Macedonia, Polonia, Albania şi Bosnia.

După o calificare facilă din grupă, pe care a câștigat-o detașat, echipa polițiștilor doljeni şi-a arătat clasa şi în sferturile şi semifinala turneului, calificându-se detaşat în marea finală.

În ultimul act al competiţiei, echipa poliţiştilor doljeni a întâlnit echipa poloneză IPA Olsztyn, impunându-se categoric cu scorul de 6-1.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.