Sport
Poate fi Gardoș o soluție pentru apărarea Științei? „Fiecare antrenament pentru mine e o bucurie în acest moment”

Conducerea Craiovei caută o soluție pentru apărarea echipei lui Papură, însă rezolvarea poate fi găsită în propria curte. 

Florin Gardoș, jucător care a evoluat în Champions League, Europa League și Premier League, poate fi o soluția pentru zona fundașilor, acolo unde Universitatea a avut probleme în 2019. Chiar dacă a fost măcinat de accidentări, Gardoș este aproape 100% și e gata să dea totul pe teren: 

 

"Fiecare antrenament pentru mine e o bucurie în acest moment şi fiecare antrenament e foarte util. Mă simt foarte bine, sunt fericit că din punct de vedere medical am fost bine la începutul pregătirii şi am putut să vin în cantonament, acesta era obiectivul meu şi că pot să fac pregătirea fizică. Dacă aş fi ratat cantonamentul, mi-ar fi fost mult mai greu să îmi intru în ritm, să îmi revin. Cel mai greu mi-a fost în momentul în care am aflat diagnosticul, iar ruptură de ligament. Cred că a fost al doilea cel mai greu moment din cariera mea. Câteva ore am rămas pur şi simpu blocat, nu ştiam ce să fac, care e următorul pas. Pe urmă recuperarea a fost mai uşoară decât prima dată, probabil pentru că ştiam ce mă aşteaptă şi chiar a mers totul foarte bine. În primul rând începi să îţi pui iar fel şi fel de întrebări, de ce iar, de ce acum, de ce s-a întâmplat", a declarat Florin Gardoş.  

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.