Sport
Pleacă sau nu pleacă Martic? Fundaşul a oferit răspunsul

În ultimele zile a umblat zvonul cum că Ivan Martic ar fi reziliat contractul cu Universitatea şi ar fi semnat cu CFR Cluj. Într-o postare pe Facebook, fundaşul a spus tot.

Lui Martic îi expiră contractul în această vară şi este liber să semneze cu orice echipă doreşte. Într-o sesiune live cu fanii, Gică Craioveanu a declarat că fundaşul ar fi refuzat ofertele din partea conducerii. 

 

"Bună ziua, dragi prieteni!
În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:
1. Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu. 
2. Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.
3. Pana in acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova. 
Da este adevărat ca-mi expira contractul in aceasta vara însă nu am luat pana in acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-ma la ce este mai bine pentru mine și familia mea. 
4. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul.
Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere. Și nu uitați, în acest moment, cel mai important este ca toți să stăm acasă cu familiile noastre pentru că avem o bătălie extrem de importantă cu această pandemie. Vom învinge!", scrie în postarea de pe pagina de Facebook a lui Ivan Martic.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.