Sport
Pițurcă, atacat de MM Stoica: „Astea pentru el sunt mai grele..”

Fostul director sportiv și manager al FCSB-ului, Mihai Stoica, a fost invitat la emisiunea lui Ioanițoaia de la GSP și nu a ezitat să îl atace pe Victor Pițurcă, tehnicianul Universității Craiova. 

Fără formație după ce a demisionat de la FCSB, Mihai Stoica nu îl agreează pe experimentatul tehnician. Principala acuză făcută de Stoica lui Victor Pițurcă a fost cea privind poziționarea lui Nicușor Bancu în teren: „Craiova are stadion nou și are emulație. Iar la Craiova mereu e emulație înainte să se dezumfle. Asta a fost și înainte. Eu cred că se va dezumfla Craiova. Cu invenții d-astea... Cu Bancu mijlocaș central?! Am și eu dreptul să am opinii. Nu cred că Bancu poate să-și ajute echipa dintr-o poziție centrală mai mult decât sulla fascia.”

 

Atacurile nu s-au oprit, iar MM a continuat să îl atace pe actualul antrenor al Științei: „Eu cred că un mijlocaș central care să joace la echipa națională trebuie să aibă ori clar viziunea și acuratețea lui Nedelcu și 1,89 metri. Dacă vorbim de un mijlocaș defensiv de un anumit tip, dar astea pentru Pițurcă sunt mai grele... Gen Busquets sau Rodri de la Manchester City pentru care Guardiola a plătit 70 e milioane, dar nu știe el despre cine e vorba. Sau de un jucător care să aibă mereu poziție joasă, să fie agresiv. 

Bancu e un jucător longilin, de marginea terenului, un jucător cu viteză care cere mingea-n profunzime. Eu nu-l văd jucând mijlocaș central, dar mă rog. La Craiova poate lucrurile se văd altfel. Și la Steaua cu Pițurcă s-a văzut altfel. Că nu câștigam nimic... Și când am luat noi echipa am câștigat și am spulberat tot. Am jucat prin Europa și am ajuns prin semifinale. Dacă nu era nenorocirea aia de la Middlesbrough jucam și finala”

 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.