Sport
Pirlo a cucerit primul trofeu ca antrenor! Juventus a câștigat Supercupa Italiei

Andrea Pirlo și-a trecut în cont primul trofeu din cariera de antrenor, după ce Juventus a câștigat Supercupa Italiei, scor 2-0, în fața lui Napoli. Cristiano Ronaldo și Alvaro Morata au marcat. 

Victoria a venit chiar împotriva fostului său coleg și prieten, Gennaro Gattuso. „Bătrâna Doamnă” a condus cu 1-0 prin golul marcat de Cristiano Ronaldo în minutul 64, dar a tremurat serios când Napoli a primit un penalty în minutul 80, dar pe care Lorenzo Insigne l-a ratat. De altfel, portarul lui Juve, Szczesney, a avut mai multe intervenții salvatoare pe tot parcursul întregului meci. Morata a marcat în prelungiri, iar Supercupa este primul trofeu din cariera lui Pirlo. Radu Drăgușin a rămas pe banca de rezerve tot meciul. 

Juventus mai câștigase Supercupa în anii 1995, 1997, 2002, 2003, 2012, 2013, 2015 și 2018.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.