Sport
Pigliacelli: 'Sper să luăm campionatul anul acesta, Craiova merită un titlu”

Portarul italian al Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, nu se mai gândeşte la o plecare din Bănie, deşi are oferte, ci la obiectivele pe care le are cu formaţia din Bănie. Mirko speră ca anul acesta Ştiinţa să nu mai scape titlul, după ce a fost atât de aproape anul trecut, iar parcursul fără punct pierdut să continue cât mai mult. 

Portarul italian speră ca eliminarea prematură şi surprinzătoare din Europa League să  fie uitată. 

„Am fost supărat toţi băieţii pentru eliminarea din Europa League, nu numai eu, am vorbit în vestiar, era foarte important să mergem mai departe în această competiţie. Dar acum nu mai vorbim de acea eliminare, am făcut un meci foarte slab acolo, sperăm să nu se mai întâmple din nou, ne vedem de campionat. În fotbal e presiune tot timpul, mai ales la Craiova, fiindcă avem echipă bună, sunt condiţii bune. E normal să fie presiune, dacă nu vrei presiune, te duci la altă echipă, te apuci de altceva. Sper să luăm campionatul anul acesta, cred că merită Craiova un titlu” a spus Pigliacelli.

 

Despre duelul cu Poli Iaşi, de vineri, Pigliacelli a spus: „Va fi un meci greu cu Iaşi, am văzut că au bătut FCSB, au marcat 5 goluri, dar nu ne sperie nimeni. Noi suntem pe primul loc, cred că alte echipe trebuie să se sperie de noi. Sincer, niciodată nu am avut 5 victorii în primele 5 etape. Noi ne gândim la victorie în fiecare meci, acum parcurgem o perioadă bună, vor veni cu siguranţă şi momente mai grele, dar oricum noi jucăm la victorie mereu. Mă aşteptam să începem aşa de tare, fiindcă avem echipă bună, iar anul trecut am fost aproape de a câştiga titlul. Îl ştiu pe Andrei Cristea, a jucat la noi, e un atacant foarte bun, are experienţă, dar încercăm să nu-l lăsăm să dea gol. Dar chiar dacă va marca, pe noi ne interesează punctele, nu cine dă gol”. 

 

Pigliacelli speră ca Elvir Koljic să nu plece de la Universitatea Craiova şi şi-a lăudat colegii din apărare: „Avem cu siguranţă cel mai bun atacant din ţară, sper să nu plece la Dinamo Kiev. E important că avem jucători valoroşi, mulţi sunt la echipele naţionale. Mă simt în siguranţă şicu fundaşii, toţi sunt foarte buni şi Bălaşa şi Marius Constantin şi Acka şi Papp". 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.