Sport
Pigliacelli și Constantin au prins echipa primei etape

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au realizat cel mai bun 11 al primei etape disputate din noul sezon competițional al Ligii 1. Tehnicianul rundei a fost ales Anton Petrea, antrenorul FCSB-ului. 

Universitatea Craiova are doi reprezentanți în echipa etapei, portarul Mirko Pigliacelli și noul transfer Marius Constantin. 

 

„Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) - A avut patru intervenţii de mare portar! A început al treilea sezon în tricoul alb-albastru, interval în care a adunat 66 de prezenţe în CASA Liga 1.”

 

„Marius Constantin (Universitatea Craiova / 35 ani) - A debut cu brio la Universitatea! A făcut un meci foarte bun, fiind excelent poziţionat în duelurile din apărare. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.