Sport
Pigliacelli, Mihăilă și Koljic în echipa ideală a debutanților

Liga Profesionistă de Fotbal a realizat un prim 11 al celor mai buni jucători ce au debutat pe prima scenă fotbalistică a României în sezonul 2018-2019. Printre aceștia regăsim și 3 jucători de la Universitatea Craiova: portarul Mirko Pigliacelli, mijlocașul Valentin Mihăilă și atacantul Elvir Koljic.

115 jucători au debutat în acest sezon, în timp ce pentru Știința și-au făcut loc 8 debutanți. LPF le-a făcut și o prezentare acestora: 

Mirko Pigliacelli (U Craiova / 21 jocuri) - Prin transferul său, craiovenii au acoperit un post care le-a pus destule probleme în trecut. Are acea doză de nebunie specifică portarilor buni, apreciată din plin de către pătimaşul public oltean.

Valentin Mihai Mihăilă (U Craiova / 16 jocuri) - La doar 18 ani, s-a impus ca titular dintr-un lot cu mulţi jucători experimentaţi. A impresionat prin tehnică şi dăruire. A izbutit două pase decisive şi a scos două penalty-uri.

Elvir Koljic (U Craiova / 12 jocuri) - Un vârf de careu clasic, masiv, excelent pliat pe jocul alb-albaştrilor. Deşi a fost transferat după startul sezonului, a marcat de 10 ori, înscriindu-se astfel în lupta pentru titlul de golgheter.

 

În această echipă și-au mai făcut loc: Boboc (FC Viitorul), Rus (Sepsi), Jovanovic (Sepsi), Petrescu (Sibiu), Flores (Iași), Fabrinni (Botoșani), Begue (Astra) și Fortes (Gaz Metan).

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.