Sport
Pigliacelli a revenit la Craiova, după o călătorie epică

Portarul italian Mirko Pigliacelli a revenit la Craiova, după aproape două luni în care s-a aflat la Roma, în caratină. Călătoria până la în Bănie a fost însă una aproape dramatică. A început cu un zbor Roma-Frankfurt, a continuat cu unul până la Lisabona şi în cele din urmă goal-keeper-ul a ajuns la Bucureşti, de unde a fost preluat de un delegat al Ştiinţei şi adus cu maşina în Bănie, unde Pigliacelli va intra din nou în carantină, pentru 2 săptămâni. 

„După 40 de zile de carantină, un taxi, trei avioane, un autobuz, patru ambulanțe și 39 de ore de călătorit, am reușit, într-un final, să ajung la destinație, dar acum trebuie să intru în carantină. Acum, am nevoie de somn”, a scris Mirko Pigliacelli pe contul său de Instagram. 

Mirko Pigliacelli este ultimul jucător al Universităţii Craiova care ajunge la pregătiri. Majoritatea au început antrenamentele acum 3 săptămâni, în grupuri de câte 3, la cantonamentul din Lunca Jiului. Săptămâna trecută s-au alăturat grupului şi ceilalţi doi străini care au fost plecaţi din România în această perioadă, Gustavo şi Ivanov, care au petrecut şi ei două săptămâni în izolare totală, la revenirea în Craiova. 

Pigliacelli a declarat recent pentru postul de radio TMW că nu-şi mai doreşte să continue la Universitatea din următorul sezon, intenţionând să revină în fotbalul italian, chiar dacă mai are încă 2 ani de contract cu Ştiinţa.

Săptămâna viitoare este rândul noului antrenor al echipei, Cristiano Bergodi, să ajungă în Bănie, şi pe al aşteptându-l perioada obligatorie de carantină. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.