Sport
Pigliacelli a ieșit din carantină: „Ne luptăm la titlu”

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, a ieșit din carantină după 54 de zile. 40 dintre acestea au fost petrecute în Italia. 

Goalkeeper-ul italian nu a interacționat cu nimeni pe timpul carantinei, lucru absolut normal în condițiile actuale. În aceeași locație se află și noul tehnician al Universității, Cristiano Bergodi: Știu că și domnul Bergodi este aici, dar nu am vorbit față în față cu dânsul. Nu am vorbit cu nimeni, nici la telefon. Mi-e dor de fotbal. Lucrurile s-au liniștit, am avut mâncare bună. Ne luptăm la titlu cu CFR și FCSB. Avem prima șansă la titlu”. Singurii coechipieri care au luat legătura cu Pigliacelli au fost doi dintre componeții liniei de fund a Craiovei. : „Am vorbit doar cu Cosic și cu Acka. În rest, nu m-a sunat nimeni și nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj. Vreau să merg acasă și să stau liniștit”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.