Sport
Peste 5.000 de bilete pentru suporterii craioveni pe San Siro, la preţul de 110 lei

Începând de astăzi şi până miercuri, 2 august, se vând biletele pentru suporterii Universităţii Craiova la meciul de pe San Siro cu AC Milan, programat joi, 3 august, de la ora 21.45, ora României, 20.45, ora locală. Suporterii Universității Craiova vor primi inelul 3 – zona „verde”, de la sectoarele 343 până la 360. Sunt disponibile 5.535 de bilete, la peţul de 110 lei.  Intrarea fanilor se va face pe la porțile 4, 5 și 6. 

Biletele pot fi achiziționate de la magazinul mobil al Universităţii Craiova, situat în Piața Mihai Viteazul, sau online, accesând link-ul: http://www.eventim.ro/ro/bilete/ac-milan-universitatea-craiova-milano-stadionul-san-siro-469666/event.html (Veți primi un voucher cu care veți merge, în ziua meciului, la casa de bilete de lângă sectorul oaspeților a stadionului San Siro, unde voucherul se schimbă cu bilet de acces. Fiecare posesor de voucher care dorește schimbarea lui în bilet pentru meci trebuie să se prezinte la Stadionul San Siro cu voucher-ul tipărit și cu un act de identitate valid pentru a putea ridica biletul.)

Joi, în ziua meciului nu se vând bilete, această zi fiind rezervată preschimbării voucherelor în bilet. Conform legii din Italia, în momentul achiziționării biletului, fiecare persoană trebuie să furnizeze următoarele date: nume, prenume, sexul, data naşterii, locul naşterii. Fiecare bilet se ridică personal iar datele personale vor fi trecute într-un tabel. Imediat după achiziționarea biletului, este necesar ca numele și prenumele să fie scrise pe bilet cu pixul. De asemenea, este obligatoriu ca fanii să aibă asupra lor un act de identitate în momentul intrării pe stadion.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.