Sport
Peste 25.000 de fani vor încuraja deseară Ştiinţa în meciul contra campioanei

Circa 3.000 de bilete mai erau la vânzare astăzi la prânz pentru derby-ul care se dispută deseară, de la ora 21, pe "Ion Oblemenco", între Universitatea Craiova şi CFR Cluj, aşadar peste 25.000 de fani urmând să-i încurajeze pe alb-albaşri. Este şi o reeditare a Supercupei României, câştigată în vara trecută în Bănie de campioană, cu 1-0. CFR Cluj are 12 victorii şi 1 egal în acest sezon în deplasare, fiind neînvinsă pe teren advers din decembrie 2017, când a pierdut cu 2-1 la Craiova. 

Despre jocul din seara aceasta, Devis Mangia a declarat: "Va fi un meci dificil, important, întâlnim cea mai bună echipă din România, dacă este pe primul loc. Nu vreau să mă gândesc înainte de meci că vom pierde, gândul nostru este să facem un meci foarte bun duminică. Sper ca toţi jucătorii să fie susţinuţi de public în timpul meciului” a spus italianul.

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a vorbit despre jocul cu CFR Cluj: „Ne aşteaptă un meci greu, cu echipa de pe primul loc, care are jucători buni, dar jucăm acasă şi cred că avem prima şansă. Ne dorim să nu pierdem, să nu primim gol, să luăm maximum de la fiecare joc”.

Antrenorul CFR-ului, Toni Conceicao, a prefaţat astfel duelul din seara aceasta: ''Craiova are jucători excelenţi, are o echipă bună, eu cred că are poate cel mai bun lot din Liga I. L-au pierdut, într-adevăr pe Mitriţă, un jucător de referinţă din atacul lor, un jucător cu calităţi foarte bune, însă ei au în acest moment şi alte soluţii, s-a văzut şi în meciul cu Viitorul că au făcut un joc bun, iar noi trebuie să fim foarte atenţi la tot lotul lor'',

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.