Sport
Persoanele care i-au vandalizat gardul lui Sorin Cârțu nu au fost prinse

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a fost victima unor persoane care i-au scris pe casă. Aceștia erau fani ai echipei rivale din oraș, FCU. 

În emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia de la Gsp, Sorin Cârțu a vorbit despre promovarea FCU, dar și despre faptul că cei care i-au vandalizat gardul de la casă nu au fost prinși: „Atât timp cât lumea își respectă zona sa de confort. Nu intra în zona mea de confort, asta cer și asta vorbim. Tot timpul se discută.  N-am nicio chestie cu ei, așteptăm să fie stadionul plin, să fie încasări. Pe noi ne-a dezavantajat că am jucat fără spectatori. Sunt convins că dacă jucam cu spectatori nu pierdeam finala cu CFR, din sezonul trecut. Nu cred! Noi avem o echipă care are nevoie de un imbold. oată problema pleacă de la educație și de la cultură. Reacțiile astea de a te bate sunt atunci când nu niște ai argumente și vii cu gesturi de violență! Dacă o să fie scandal, e problema autorităților.

 

Să îți mai spun ceva. Uitați-vă la mine! Mi-au scris de vreo două ori pe casă, am făcut plângere, nu mi-au dat niciun răspuns. Eu nu am primit niciun răspuns din partea lor! Să-mi zică: "Domnule, la plângerea pe care ai făcut-o, nu l-am găsit p-ăla! Suntem fraieri și nu știm cum să dăm de el. Sau l-am găsit pe ăla și asta am făcut". Nu! Dacă ești autoritate de tipul ăsta, atunci o să se taie, o să se bată între ei, dacă ești fraier... Dar uitați-vă cum a fost situația acum, la serbare, când a fost foarte bine organizată. Au împărțit orașul și l-au împânzit de jandarmi. N-au mișcat! Așa se face! Nu există alt mijloc sau vreo jumătate de măsură. Tu până aici ai voie! Țipă, urlă, dar când ai trecut zona ta, te-am luat! Dacă te respecți ca autoritate. Așa trebuie să facă,” a spus „Sorinaccio”

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.