Sport
Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Polițiștii de la economic au efectuat șase percheziții domiciliare la adrese din comuna Unirea, ce aparţin unor persoane cu vârste cuprinse între 44 şi 62 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu ţigări.

"În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit 937 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal, 3.813 articole pirotehnice din categoria P1 și F2, un pistol şi 5 cartuşe.  

Polițiștii au indisponibilizat bunurile găsite, care erau deţinute în mod ilegal, precum și suma de 18.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive și contrabandă cu ţigări.

La activitățile desfășurate au participat și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase Dolj, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.