Sport
Pentru Ştiinţa urmează duelul cu Iaşi. Mitriţă: „La cum ne-am pregătit săptămâna aceasta, avem şanse mari să câştigăm”

După derby-ul pierdut cu FCSB şi săptămâna tensionată care a urmat, Universitatea Craiova abordează meciul din ultima etapă a turului play-off-ului, cu CSMP Iaşi, programat sâmbătă, de la ora 20.45, pe "Ion Oblemenco". Devis Mangia şi Alex Mitriţă au prefaţat disputa cu moldovenii, pe care i-au învins de două ori în acest campionat.

„Meciul cu Iaşi este foarte important, dificil, pentru că Iaşi este o echipă foarte bună, a pus mari probleme tuturor, are individualităţi, precum Cristea, Jo, Platini, Qaka, dar şi cu o organizare foarte bună. Fotbalul este ciudat şi orice se poate întâmpla, încă avem două obiective, aţi văzut în ultimele 3 zile în meciurile din Europa ce a fost. Trebuie să dăm un restart şi să intrăm pe teren foarte motivaţi şi vom vedea la final ce va fi. Sunt sigur că suporterii se vor întoarce la stadion, chiar dacă am pierdut meciul cu FCSB” a spus Mangia, care nu-i va avea la dispoziţie pe Băluţă, scos din lot, nici pe Martic şi Kelic, accidentaţi.  

Alexandru Mitriţă a declarat: „Ne ateaptă un meci foarte greu, Iaşi se poate lupta cu orice echipă, au jucători foarte valoroşi în atac, mijlocaşi care pasează foarte bine, fundaşi buni. La cum ne-am pregătit, avem şanse mari să câştigăm şi cred că o vom face. S-a vorbit mult că nu mai marchează Băluţă, dar e vorba de toţi. Noi ce din faţă cu mai marcăm aşa cum o făceam înainte, avem nevoie de mentalitatea din prima parte a campionatului. S-a vorbit că noi, atacanţii, am avea ceva unul cu altul, că suntem certaţi, nu este adevărat, suntem foarte uniţi, dar ne lipseşte acel ceva. Am o vorbă, un pas înapoi, apoi doi înainte. Am încredere că vom marca, oricine o va face, fiindcă avem nevoie de această victorie. Nu se pune problema de un număr 9 care ne lipseşte, ci doar de noi. Până la urmă, am pierdut doar meciul cu FCSB anul acesta, nu putem să câştigăm mereu. Am mare încredere că ne vom clasa pe locul 3 şi vom câştiga Cupa. Din păcate, în alte meciuri am pierdut puncte aiurea, cu acele puncte ne băteam la campionat."

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.