Sport
Peluza Nord, prima reacție după anunțul că România U21 va juca la Craiova

Peluza Nord a publicat un comunicat în care salută inițiativa FRF de a aduce naționala U21 la Craiova. 

Suporterii fac referire la ultima partidă disputată de naționala României la Craiova, atunci când s-au întâlnit cu „rivalii” de la Peluza Sud. Nordul susține Universitatea Craiova, formație din Liga 1, în timp ce Sudul merge după formația U Craiova 1948, echipă ce evoluează în liga a 3-a. De asemenea, fanii Științei speră să nu se mai repete „greșeala” de a pune prețuri prea mari la bilete. 

 

„Marea Națională mică vine la Craiova

Salutăm alegerea Federației de a aduce în capitală Olteniei cel mai important meci din această campanie a Tricolorilor mici.
Sperăm în același timp că de această dată să nu mai încerce să profite de dragostea Oltenilor pentru fotbal, iar biletele să aibă prețuri decente similare cu cele avute în alte orașe(15 lei Ploiești, 10 lei Cluj). Nu am uitat că la amicalul cu Suedia prețul biletele a fost cu până la de 3 ori mai mare decât la ultimele meciuri oficiale jucate în provincie de Națională.
Știm că orașul nostru este unul unic, iar Stadionul Central/Oblemenco este unul legendar, dar asta nu înseamnă că federația trebuie să profite financiar de aceste aspecte și să le fure șansă pustiulor de la U21 de a juca în premieră acasă cu 30.000 de oameni în spate!
Deasemenea, anunțăm că suporterii tuturor echipelor sunt bineveniți în aceea zi la Craiova atât timp cât scopul lor este susținerea Echipei Naționale. Sperăm să nu mai fim iarăși nevoiți să reacționăm și toată lumea să înțeleagă că seară de 31 de martie nu este despre ei, ci despre o generație care poate să schimbe complet destinul fotbalului românesc. Cine nu o să facă asta și o să încerce să folosească prilejul pentru interese propri o să dea dovadă de lipsa de caracter și mentalitate și o să plătească în consecință!
Nu avem nici o îndoială că suporterii Științei o să fie iarăși la înălțime, la fel cum au fost la amicalul cu Suedia, iar Tineretul o să simtă din plin că joacă pe terenul pe care au călcat Oblemenco, Balaci, Craioveanu, s.a.m.d.
Revenim cu detalii pe măsură ce ele o să fie publicate.”, a 
fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Peluzei Nord. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.