Sport
Peluza Nord, nota 10 pentru spectacol! Mesajul emoţionant al ultraşilor (FOTO)

30.000 de oameni au asistat la partida Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Brigăzile grupate în Peluza Nord au afişat mai multe mesaje pe parcursul meciului.

Partida a început cu o scenografie pe tot stadionul, iar la Peluza Nord a fost afișat o coregrafie 3D. Pe lângă această „scenă” incredibilă, ultrașii au afișat mai multe mesaje: „Unde nu-i cap, vai de mioare”, „Cine a avut norocul de prieteni buni să dea, cine știe ce-i iubirea, lângă noi cântând să stea!”, „Presa manipulează, suporterii demonstrează/ În Oltenia, doar Știința contează” și cel mai emoționant, în  limba engleză: „"Fotbalul ar trebui să fie pentru toată lumea. #RIP Blue Girl". (referire la Sahar Khodayari, o fană arestată în luna martie pentru că a încercat să intre la un meci deghizată în bărbat, s-a autoincendiat la Teheran şi a murit)

 

Și Peluza Sud a avut un mesaj pentru rivali: „alo, Dinamo? FCSB nu e Steaua”. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.