Sport
Peluza Nord, nota 10 pentru spectacol! Mesajul emoţionant al ultraşilor (FOTO)

30.000 de oameni au asistat la partida Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Brigăzile grupate în Peluza Nord au afişat mai multe mesaje pe parcursul meciului.

Partida a început cu o scenografie pe tot stadionul, iar la Peluza Nord a fost afișat o coregrafie 3D. Pe lângă această „scenă” incredibilă, ultrașii au afișat mai multe mesaje: „Unde nu-i cap, vai de mioare”, „Cine a avut norocul de prieteni buni să dea, cine știe ce-i iubirea, lângă noi cântând să stea!”, „Presa manipulează, suporterii demonstrează/ În Oltenia, doar Știința contează” și cel mai emoționant, în  limba engleză: „"Fotbalul ar trebui să fie pentru toată lumea. #RIP Blue Girl". (referire la Sahar Khodayari, o fană arestată în luna martie pentru că a încercat să intre la un meci deghizată în bărbat, s-a autoincendiat la Teheran şi a murit)

 

Și Peluza Sud a avut un mesaj pentru rivali: „alo, Dinamo? FCSB nu e Steaua”. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.