Sport
Paul Papp vrea să revină mai puternic: „Fac sacrificii”

Fundașul Paul Papp trage tare la recuperare pentru a fi apt în septembrie. Acesta a oferit câteva declarații pentru site-ul oficial al clublui. 

„Vacanța o petrec la Craiova. Merge foarte bine recuperarea, mi-am dorit să rămân în oraș pentru a da înainte cu recuperarea. Simt o îmbunătățire de la zi la zi. Am progresat mult și sper să revin cât mai repede. Cred că orice jucător ar trebui să fie motivat la fiecare meci și antrenament. Așa sunt eu, îmi doresc foarte mult să joc. Acum îmi doresc foarte mult să mă antrenez, să dau cu piciorul în minge, dar acum nu se poate. Asta e meseria pe care am ales-o. 

 

„Cred că a fost un sezon frumos pentru mine pentru că am semnat cu Universitatea Craiova. Am ales bine, mi-am dorit să fiu aici, e un club profesionist. Am avut și puțin ghinion. Am venit, m-am accidentat, am avut COVID-19, după aceea am intrat și am făcut-o bine, dar m-am accidentat din nou.Cred că orice jucător ar trebui să fie motivat la fiecare meci și antrenament. Așa sunt eu, îmi doresc foarte mult să joc. Acum îmi doresc foarte mult să mă antrenez, să dau cu piciorul în minge, dar acum nu se poate. Asta e meseria pe care am ales-o,” a spus Paul Papp. 

 

  • 18 meciuri la echipa națională are Paul Papp
  • 400.000 de euro este cota de piață a jucătorului, conform site-urilor de specialitate

 

Sper să se fi terminat ghinioanele. Știu cum m-am pregătit, nu am făcut excese, am fost profesionist, dar am avut ghinion. Asta e, mergem mai departe. Sunt motivat să revin mai bine. 

Ne mulțumește puțin, cu toate că ne doream campionatul. Trebuie să învățăm din greșeli. Cred că la anul va fi cu totul altceva. „Eu estimez că voi reveni în septembrie. E un drum lung pentru mine, dar sper din tot sufletul să revin mai repede, dar doctorii vor decide, nu eu. 

 

Eu mă aștept să revin bine, să nu mă scoată nimeni din echipă. Știu ce sacrificii fac, cum mă pregătesc și am încredere. Trebuie răbdare și să muncesc cât mai mult. A fost un sezon atipic. Ne-au lipsit foarte mult suporterii. Am jucat din trei în trei zile. De obicei, unui fotbalist îi priește asta. Nu face multe antrenamente. Jocul îți dă o stare bună. O analiză am făcut împreună cu Mister. a spus Paul Papp pentru site-ul oficial al clubului.

 

 

Cred că a fost un sezon dificil, greu, cu ghinion pentru noi pentru că am avut mulți accidentați. Am câștigat ceva, am câștigat Cupa României. Ne mulțumește puțin, cu toate că ne doream campionatul. Trebuie să învățăm din greșeli. Cred că la anul va fi cu totul altceva.

Eu zic că trebuie să plecăm cu gândul de a câștiga fiecare meci în parte. Va fi o bătălie mare, un sezon dificil, dar frumos. Trebuie să câștigăm fiecare meci în parte și după aceea să ne gândim la obiective mărețe. Va fi un joc frumos cu CFR Cluj în Supercupă. O bucurie ne-ar aduce clar trofeul câștigat. Va fi dificil, dar cred că avem față să îi învingem, am mai făcut-o,” a mai spus Papp.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.