Sport
Paul Papp, jucătorul Științei, a dat de pământ cu Irlanda de Nord

Paul Papp, jucătorul Universității Craiova, a vorbit pentru site-ul Federației Române de Fotbal despre „isprava” sa din urmă cu 6 ani, atunci când a marcat o „dublă” cu Irlanda de Nord și a adus victoria echipei naționale. 

În noiembrie 2014, România a întâlnit ultima oară Irlanda de Nord pe teren propriu, în preliminariile Euro 2016. Fundașul Craiovei a înscris o dublă: „Am intrat în meci hotărât și foarte concentrat să respect mai întâi sarcinile defensive, pentru că jucam fundaș dreapta. Am zis să nu las niciun spațiu adversarilor! Chiar nu mă gândeam că voi înscrie, mai ales de două ori… La faza primului dintre ele, urcase deja Raț, fundașul stânga, așa că eu trebuia să rămân în apărare. Dar era 0-0 și am riscat. Am urcat de capul meu, dar am ales bine, până la urmă. La golul numărul doi, am profitat de faptul că îl cunoșteam foarte bine pe Sănmărtean, atât de la FC Vaslui cât și de la echipa națională, știam cum gândește fazele, m-am dus direct pe colțul lung și am înscris.

 

Paul Papp a transmis și un mesaj pentru jucătorii naționalei: „Intrați cu încredere, pentru că avem calitate, ne lipsesc doar un plus de curaj și să putem trece în fapte spiritul de sacrificiu! Sunteți mulți tineri, dar indiferent de vârstă trebuie să vă arătați personalitatea pe teren, să vă eliberați! Hai, România!”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.