Sport
Paul Papp, înaintea debutului la Universitatea: „Ca să luăm titlul, trebuie să dăm 200 % în fiecare meci”

Fundaşul Paul Papp (30 de ani) poate debuta pentru Universitatea Craiova în meciul de sâmbătă, ora 21.30, cu Hermannstadt, programat la Mediaş, în cadrul etapei a 9-a a Ligii I. Cristiano Bergodi are mari probleme în linia defensivă: Marius Constantin şi Mihai Bălaşa sunt accidentaţi, iar Ştefan Vlădoiu, Vladimir Screciu şi Bogdan Vătăjelu au coronavirus. Papp s-a accidentat imediat după ce s-a transferat în Bănie, iar când a revenit, s-a infectat cu coronavirus.

Despre meciul cu Hermannstadt, Paul Papp a declarat: „Va fi un meci dificil, cu o echipă bine organizată, care este rănită după eşecul de la Bucureşti, dar sper să fim pregătiţi şi să luăm cele 3 puncte. Ei încearcă să-şi apere casa, cum ar veni, fiindcă jucăm totuşi la Mediaş, şi ne va fi greu. Au un antrenor venit dintr-un fotbal bun, venit să facă performanţă, Hermannstadt nu mai este echipa de acum un an, joacă altceva, dar trebuie să ne luăm la trântă cu ei. Trebuie să ne pregătim bine şi să-i dăm înainte, indiferent de problemele care sunt cu virusul. N-a fost o atmosferă bună la noi în lot după eşecul cu Clinceni, dar mortul nu-l mai întorci de la groapă, trebuie să trăim prezentul şi să construim viitorul, obiectivul este să luăm titlul şi să fim pregătiţi 200 % pentru fiecare meci. Trebuie să ne gândim sus, să fim bărbaţi, dacă ne gândim la locul 2, facem un pas înapoi”.

Paul Papp a explicat de ce nu a jucat până acum: „Am avut ghinion, pentru că m-am accidentat după ce am venit, iar când am revenit m-am infectat cu coronavirus. Pe de altă parte, mă simt norocos că fac parte din acest grup, avem staff bine pregătit şi jucători de valoare. Depinde numai de noi să câştigăm campionatul. Nu ştiu dacă sunt titular la acest meci, fiindcă la Craiova nu există titulari sau rezerve. Mă simt bine şi fundaş dreapta şi stoper”.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.