Sport
Patru reprezentanți în echipa etapei

Universitatea Craiova a devenit liderul Ligii 1 după această etapă, iar evoluția „alb-albaștrilor” nu a trecut neobservată de reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Pe site-ul LPF a fost publicată lista cu cei mai buni jucători din etapele desfășurate în play-off și play-out, iar Știința dă trei jucători: 

Uros Cosic (Universitatea Craiova / 27 de ani / 14 jocuri) - Titularizat în ultimul moment, a avut o prestaţie sigură în centrul apărării alb-albastre. În plus, a oferit şi pasa decisivă la golul reuşit de Mihăilă.

 

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 22 de ani / 29 jocuri) - Este cel mai în formă jucător din play-off. A înscris pentru a 12-a oară în ediţia curentă, în care mai are şi șase pase decisive.

 

 

Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova / 20 de ani / 24 jocuri) - Creşte fantastic de la meci la meci. A fost declarat cel mai bun jucător de pe teren. Şi-a trecut în cont a șaptea reuşită din sezonul actual.

 

De asemenea, tehnicianul rundei a fost numite Cristiano Bergodi, antrenorul Universității Craiova: „A bifat a patra victorie din tot atâtea jocuri pe banca oltenilor şi a dus-o pe Universitatea pentru întâia oară de la promovare, din 2014, pe primul loc la finalul unei etape. Le-a redat alb-albaştrilor speranţa că pot readuce titlul în Craiova după 29 de ani!”

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.