Sport
Paraguayanul Meza Colli a semnat pe 3 ani cu Ştiinţa

Ultimul transfer al Universităţii Craiova este atacantul de bandă dreaptă paraguayan Cesar Daniel Meza Colli, care a semnat un contract pe trei ani cu formaţia din Bănie. În vârstă de 26 de ani, stângaci, Meza Colli are şi cetăţenie italiană şi va purta numărul 7 la Universitatea, pe care anul trecut l-a avut Gustavo.

De altfel, paraguayanul joacă tocmai pe postul brazilianului pe care Universitatea l-a vândut în China şi care a marcat în week-end-ul trecut pentru noua sa formaţie, Liaoning Whowin.

Meza Colli nu va putea debuta în meciul următor, cu RB Leipzig, deoarece nu are drept de joc în Europa League pentru Universitatea, după ce a evoluat deja în această competiţie anul acesta cu fosta sa echipă, Keshla, din Azerbaidjan. Noul jucător al Ştiinţei este descris de căpitanul Iaşiului, Andrei Cristea, drept "un fel de Mitriţă de picior stâng". 

"Născut pe data de 5 octombrie 1991 în localitatea Asuncion, noua extremă dreapta a echipei noastre are o talie de 1,72 m., este un fotbalist de picior stâng și va purta tricoul cu numărul 7. Este recunoscut ca fiind un fotbalist ce poate încânta publicul prin calitățile sale. Fotbalistul cu dublă cetățenie, paraguayană și italiană, a evoluat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la formații de tradiție precum FC Cesena și Deportivo Alaves. Colli a evoluat, de asemenea, în 73 de partide din prima ligă a Azerbaijanului dar și în două meciuri din Serie A."  precizează clubul din Bănie. 

Meza Colli mai are un frate fotbalist, care joacă în Azerbaidjan. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.