Sport
Papură şi Cârţu, înainte de plecarea la Atena: 'Trebuie să ne jucăm şansa'

Delegaţia Universităţii Craiova a plecat spre Atena, pentru returul cu AEK, din turul 3 preliminar al Europa League, meci programat joi, de la ora 21, pe arena "Spyros Louis", cu porţile închise. Alb-albaştrii au decolat cu un charter din Bănie, iar antrenorul Cornel Papură şi preşedintele Sorin Cârţu au vorbit despre partida din capitala Greciei, după ce în tur elenii s-au impus cu 2-0 în Bănie. 

Cornel Papură a declarat. „Trebuie să ne evaluăm corect şansele, şi să vedem ce putem obţine. Trebuie să vedem cât de bine stăm fizic, avem din nou două meciuri la distanţă de câteva zile şi cum le vom gestiona. Trebuie să ne gândim şi la meciul cu Botoşaniul. Orice echipă este de bătut, şi acasă puteam să înscriem uşor, dar rezultatul ne este defavorabil după prima manşă. Sperăm să-l integrăm şi pe Bălaşa cât mai repede, chiar dacă nu poate evolua în meciul de la Atena”.

Preşedintele Sorin Cârţu a spus: „Am vrea şi noi să reuşim un rezultat de excepţie precum CFR, dar pornim cu şansa a doua. Trebuie să ai încredere în tine ca să reuşeşti ceva. A fost scenariu de Hitchcock la Glasgow, este un exemplu bun pentru toate echipele româneşti. În fotbal se poate întâmpla orice, dar trebuie să munceşti mult şi să crezi şi să ai şi şansă”.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.