Sport
Papură s-a obişnuit să fie contestat: „Am avut medie de puncte de titlu şi am trecut 2 tururi în Europa şi criticile curgeau”

După ce Universitatea Craiova a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie şi criticile la adresa sa şi solicitările de demisie vin din toate părţile, antrenorul Ştiinţei, Cornel Papură, spune că s-a obişnuit cu această situaţie, deoarece era contestat şi când avea rezultate. Papură spune că a contribuit şi el din plin la sezonul în care Craiova s-a luptat la titlu şi că a avut cele mai bune rezultate din ultimii ani în cupele europene, dar că a fost criticat şi atunci. 

„Apropo de critici, sunt destul de obişnuit cu ele, ne-am calificat două tururi preliminare în cupele europene şi am fost eliminaţi de AEK Atena după nişte greşeli mari de arbitraj şi tot am fost criticat. Am făcut o medie de puncte cu care puteam ieşi campioni şi tot curgeau criticile. Am revenit pe bancă la meciul cu Mediaş şi am dus echipa în play-off, dar criticile au mers în continuare. Probabil am contribuit şi eu la sezonul în care ne-am bătut la campionat, dar au continuat criticile, aşa că nu mă surprinde faptul că există critici şi acum. Mai ales acum, când jocul nu merge aşa cum ne dorim. Deşi există şi cauza obiective pentru rezultatele mai puţin bune. Am semne de întrebare asupra imparţialităţii criticilor. Nu inventez nimic, este reală această imparţialitate, fiecare are părerea lui” a declarat Cornel Papură.

 

Despre absenţa fanilor de pe stadion, Papură a declarat: „La Craiova e dificil să joci, uneori te poate ajuta reacţia fanilor, iar alteori publicul poate fi ostil, în funcţie de jocul echipei. E important ca fanii să fie mereu alături de echipă. Meciul cu Astra, din campionatul trecut, este un exemplu în acest sens, fiindcă nu am jucat bine, dar publicul ne-a fost alături şi am reuşit să câştigăm”.

 

Despre meciul cu Viitorul, programat sâmbătă, de la ora 21, Cornel Papură a spus: „Ne aşteaptă un meci contra unei echipe preocupate de fotbal, de posesie, majoritatea meciurilor Craiova – Viitorul au fost frumoase, sper să fie la fel şi acum, sper să jucăm bine şi să câştigăm. Ne respectăm adversarul, orice meci este dificil. Este important să aducem mingea în careu, să ne creăm situaţii de a marca. Sper ca atacanţii să nu aibă presiune, să se concentreze când au mingi în faţa porţii şi să marcheze. Important este ca jucătorii să nu-şi piardă încrederea şi să uităm meciurile care s-au încheiat şi să ne concentrăm pe următorul meci, fiindcă jucăm din 3 în 3 zile"

 

Cornel Papură neagă informaţiile din presă, despre un conflict dintre el şi Dan Nistor: "Nu ştiu de niciun conflict cu Nistor, sunt lucruri pe care le aud acum, probabil este aceeaşi situaţie ca şi la Mateiu, cu care am auzit că am avut un conflict, deşi eu nu ştiam nimic. Aflu lucruri noi cu această ocazie, eu nu ştiu că am conflict cu vreun jucător”. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.