Sport
Papură: 'Nu ştiu nimic despre venirea lui Rădoi, o să aflaţi dacă voi continua'

La finalul meciului cu Progresul Spartac, antrenorul Ştiinţei, Cornel Papură, a spus că nu ştie nimic despre venirea lui Rădoi, vizibil iritat de întrebările despre acest subiect. ""Eu nu stiu nimic despre acest lucru, eu stiu ce am de facut si atat. Mai vorbesc din cand in cand cu domnul Rotaru, dar sunt discutiile mele private si nu le voi dezvalui. O sa aflati cu siguranta daca voi continua sau nu la Craiova".

După calificarea în optimile Cupei României, în urma succesului cu 5-0 în faţa echipei de Liga a III-a, Progresul Spartac 1944 Bucureşti, antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, a declarat: „Am reuşit să facem un meci bun per ansamblu, să marcăm, să ne creem ocazii. Am început greu jocul, dar ne-am revenit şi am reglat totul. Trebuie să tratăm fiecare joc cu maximă concentrare şi când ajungem acolo în faţa porţii să dăm gol. Orice atacant are nevoie de încredere, să marcheze, sper să fie de bun augur această dublă pentru Mamut, să sperăm că toţi atacanţii care vor evolua la Craiova vor înscrie cât mai mult şi să ne clasăm pe primul loc. Ne pregătim să ţinem ritmul ridicat pentru a câştiga şi meciurile următoare”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.