Sport
Papură, la Oltenia TV: „Cu siguranţă cred în şansele la titlu”

Invitat prin skype la emisiunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, s-a declarat optimist în privinţa şanselor la titlu. 

„Cu siguranţă cred în titlu, avem şanse, mai avem 8 meciuri şi avem şanse şi jucători care pot câştiga titlul. Suntem la egalitate cu locul 2 şi la 4 puncte de primul loc, iar în următoarea etapă primele două au meci direct. Sunt destule puncte puse în joc, se poate întâmpla orice. Cred că am arătat potenţial şi în meciurile pe care le-am pierdut” a declarat Cornel Papură. 

Cornel Papură spune că nu sunt suficiente 3 săptămâni de pregătire comună înainte de a se relua sezonul. „Trei săptămâni este puţin, ar fi mai bine să reluăm campionatul pe 15-20 iunie. E complicat pentru un jucător să joace din 3 în 3 zile, după numai 3 săptămâni de pregătire. Jucătorii se pot accidenta foarte uşor sau nu pot avea un ritm bun de joc. Încercăm să ne adaptăm, fiindcă pentru toţi vor fi aceleaşi condiţii. Important este să ne vedem sănătoşi”

Tehnicianul oltean a împărtăşit ce a făcut în perioada de izolare: „Am văzut meciuri, am văzut jucători, am încercat să fac programe de pregătire pentru următoarea perioadă, în funcţie de când se va relua campionatul. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă şi ce va fi cu fotbalul, ce posibilităţi vor fi de a transfera jucători, cum se va reaşeza fotbalul. În rest, filme nu am văzut, dar am citit”.

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.