Sport
Papură: „Dacă vom juca precum la Atena, va fi greu să pierdem vreun meci în campionat”

Înaintea meciului cu Astra, programat vineri, de la ora 21, pe "Ion Oblemenco", antrenorul Ştiinţei, Cornel Papură, a spus că adversarul are jucători de calitate şi nu se va baricada în defensivă, dar dacă alb-albaştrii vor atinge nivelul arătat la Atena, va fi greu să-i învingă cineva. Papură spune că nu are niciun ultimatum din partea conducerii şi că nu înţelege de ce este contestat de fani, sfătuindu-i pe aceştia să încurajeze echipa, fiindcă astfel dau o mână de ajutor elevilor săi. 

Ne aşteaptă un meci contra unei echipe cu jucători de calitate şi trebuie să ne ridicăm jocul la un nivel bun pentru a reuşi să câştigăm. Astra are jucători care pot face diferenţa în orice moment, chiar dacă au şi ei ceva probleme cu accidentările. Jucătorii Astrei nu cred că se pretează la a se apăra, nu pot refuza jocul, fiindcă au calitate. Baza trebuie să fie meciul de la Atena, fiindcă va fi greu să pierdem vreun joc în campionat dacă vom juca aşa cum am făcut-o la Atena. Fanii se pot manifesta cum vor, dar ne ajută mai mult dacă ne sunt alături. Am întâlnit această ostilitate pe care nu o înţeleg, fiindcă am avut un început bun de sezon. Sper ca mentalitate păguboasă a fanilor să se schimbe în decursul vieţii mele. Nu ştiu nimic nici de vreun ultimatum al conducerii, habar n-am, cum nu ştiu nimic de vreo plecare a lui Carlos Fortes" a spus Cornel Papură la conferinţa de presă.

Papură a anunţat că  atacantul bosniac Elvir Koljic se antrenează normal cu echipa, dar îl sfătuieşte să nu forţeze, doarece forma de joc şi-o va căpăta treptat: "Koljic s-a antrenat cu noi pentru prima dată astăzi, vom vedea când va primi voie de la medic să joace. Depinde de starea lui, trebuie să aibă răbdare, ca orice jucător care revine vrea să să facă într-un meci cât nu a făcut în cele 8 luni de absenţă. Nu ar trebui să-şi pună o presiune în plus, trebuie să aibă răbdare pentru a-şi căpăta forma."

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.