Sport
Papură a explicat de ce Fortes nu a fost în lot cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Corneliu Papură, a explicat de ce atacantul Carlos Fortes nu a fost în lot pentru partida cu FC Botoșani. 

Deși se zvonea că Fortes este pe lista neagră a Craiovei, Papură a declarat: "Am decis, pur și simplu, să nu fie în lot. Este perfect normal, echipa are 25 de jucători, iar la meci pot fi prezenți doar 18, oricine are șansa de a juca, dar fiecare jucător trebuie să lupte pentru locul său în echipă. Nu luăm în considerare plecarea cuiva, în fotbal este posibil orice, dar nu ne gândim să ne despărțim de vreun jucător.”

 

După partida cu FC Botoșani, acolo unde Universitatea a remizat, scor 1-1, tehnicianul se declară mulțumit de rezultat: : "Am început de la 1-0 pentru adversar, echipa are un potențial bun și nu și-a pierdut echilibrul mental. Am reușit să egalăm, a fost un meci frumos, putea înscrie oricine. Nu am luat vreodată, până acum, vreun punct pe terenul Botoșaniului, așa că este un lucru îmbucurător. S-a cunoscut că am venit aici (n.r. la Botoșani) după ce am jucat acum 3 zile un meci fantastic”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.