Sport
Papp şi Tudorie, aproape de Ştiinţa

Fundaşul central Paul Papp şi atacantul Alexandru Tudorie sunt doi jucători care sunt foarte aproape să fie transferaţi de Universitatea Craiova. Ambii au evoluat în trecut la FCSB şi ar putea ajunge în Bănie. Screciu a fost primul transfer al perioadei de mercato al Ştiinţei. 

În vârstă de 30 de ani, Paul Papp are şi 9 meciuri în naţionala României, marcând un gol, iar acum cota sa este 125.000 de euro. A jucat în carieră la FC Vaslui, Farul, FC Vaslui, FCSB, Wil (Elveţia), Astra, Chievo Verona şi ultima dată a fost la Sivasspor (Turcia).

În vârstă de 24 de ani, Alexandru Tudorie este cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt şi a fost adus ca back-up pentru Elvir Koljic. El s-a remarcat la Oţelul Galaţi, de unde a fost transferat de FCSB. A ajuns apoi la FC Voluntari, unde a şi evoluat ultima dată, fiind împrumutat de formaţia Arsenal Tula, din Rusia. Are 8 meciuri în naţionala U21 a României.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.