Sport
Papp, Constantin şi Tudorie, prezentaţi oficial de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova i-a prezentat cei 3 jucători pe care i-a achiziţionat înainte de plecarea în stagiul din Austria. Paul Papp, Marius Constantin şi Alexandru Tudorie au efectuat vizita medicală şi vor pleca alături de lotul Ştiinţei, în această după-amiază, în Austria, unde alb-albaştrii se vor pregăti până la startul noului campionat.

Paul Papp (30 de ani) a semnat pe 3 ani, Marius Constantin, pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul, iar Alexandru Tudorie este împrumutat pe un an de la Arsenal Tula, echipă din Rusia, cu opţiune de cumpărare, de 300.000 de euro. 

Un alt transfer al Ştiinţei pentru sezonul următor este cel al lui Vladimir Screciu, de la Genk. 

Oltenii se deplasează în această după-amiază în Austria, cu un charter care va decola din Bănie, în care nu se va afla însă antrenorul principal Cristiano Bergodi, aflat în spital, cu coronavirus. 

În Austria, craiovenii dispută două amicale, vineri, de la ora 17, cu Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei, şi sâmbătă, de la ora 18, cu Wattens, formaţie din liga a doua austriacă. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.